Apotheekhoudend huisarts

Het gemak van online nascholen

De afgelopen jaren is de werkdruk aanzienlijk toegenomen. Het volgen van groepsnascholing op locatie wordt hierdoor steeds moeilijker om in te plannen. En naast de kosten voor de cursus zijn er ook nog eens de kosten die u maakt voor vervanging of het sluiten van uw praktijk.

Met een abonnement op CME-Online kunt u online nascholen en heeft u altijd en overal toegang tot een ruim en gevarieerd pakket aan cursussen die u in uw eigen tempo kunt volgen. 

Uniek nascholingspakket voor de apotheekhoudende huisartsenpraktijk

Ervaar nu het gemak van online nascholen met CME-Online! Wij hebben namelijk speciaal voor de apotheekhoudende huisartsenpraktijk een zeer uitgebreid nascholingspakket ontwikkeld. Voor u, uw apothekers- én dokterassistenten.

Het cursusaanbod bestaat uit meer dan 200 cursussen op de volgende gebieden:

  • huisartsengeneeskunde (geaccrediteerd door Accreditatie Bureau Cluster 1
  • ouderengeneeskunde (geaccrediteerd door Accreditatie Bureau Cluster 1
  • farmacie (geaccrediteerd door Accreditatie Bureau Cluster 1
  • apothekersassistenten (geaccrediteerd door KABIZ en CADD)

NIEUW! Doktersassistenten kunnen nu geaccrediteerd nascholen. De cursussen voor de apothekersassistent zijn vanaf nu ook geaccrediteerd voor de doktersassistent.


CME-Online biedt nu aan doktersassistenten de mogelijkheid om geaccrediteerd na te scholen. Op verzoek van onze klanten is ons online cursuspakket voor apothekersassistenten ook voor doktersassistenten geaccrediteerd door de NVDA - CADD (Commissie Accreditatie Deskundigheidsbevordering Doktersassistenten). Het volgen van geaccrediteerde bij- en nascholing is nodig voor herregistratie in het Kwaliteitsregister Doktersassistenten. De behaalde punten worden door ons aan het KABIZ doorgegeven; u heeft hier zelf dus geen omkijken naar.

De cursussen zijn specifiek ontwikkeld voor de apothekersassistent. Voorbeelden, casussen en oefeningen zijn in de context van de apothekerspraktijk opgenomen. 

Bestaande klanten kunnen binnen hun huidige abonnement de doktersassistenten toevoegen aan het apothekersassistenten-pakket en deze medewerkers nu geaccrediteerd laten nascholen. Mocht u extra licenties nodig hebben, dan kunt u contact opnemen of deze online bestellen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken met al uw vragen (030-26 44 100). We helpen u graag.

Farmaceutische nascholing nu ook in GAIA

Naast de verplichte accreditatiepunten voor de KNMG moet de apotheekhoudende huisarts minstens dertig uur per vijf jaar farmaceutisch-inhoudelijk onderwijs volgen. Als apotheekhoudende huisarts heeft u daarom tevens toegang tot een curriculum van ruim 50  ABC1-geaccrediteerde farmaceutische cursussen. De uren die u maakt met farmaceutische nascholing tellen ook mee voor uw herregistratie als huisarts. Met deze e-learnings houdt u uw kennis van de farmaceutische zorg op peil, conform de LHV-norm ‘Farmaceutische zorgverlening door apotheekhoudende huisartsen’. De behaalde punten voor deze cursussen worden automatisch doorgegeven aan het GAIA.

Bekijk hier de farmaceutische ABC1-geaccrediteerde cursussen

Abonnement

Het abonnement voor apotheekhoudende huisartsen geeft u het recht om met het cursusaanbod maximaal 30 accreditatiepunten per abonnementsjaar te behalen. Bovendien hebben uw assistenten recht om van het cursusaanbod voor assistenten gebruik te maken. U kunt kiezen uit twee abonnementen. Met het Basis-pakket krijgt u toegang tot het cursusaanbod voor 1 arts en maximaal 5 assistenten. Bij het Plus-pakket kunnen 4 artsen en maximaal 10 assistenten nascholen. Een abonnement op het Basis-pakket kost € 1.495,- per jaar en een abonnement op het Plus-pakket kost €1.995,- per jaar (excl. btw).

Meer informatie over abonneren

E-WISE Nederland

CME-Online is een product van E-WISE Nederland. Met ruim 50.000 cursisten en 500.000 gevolgde cursussen is E-WISE Nederland specialist en marktleider in online geaccrediteerde nascholingsproducten. 

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

maandag 08:30–17:00
dinsdag 08:30–17:00
woensdag 08:30–17:00
donderdag 08:30–17:00
vrijdag 08:30–17:00