Artsen voor verstandelijk gehandicapten

Het gemak van online nascholen

De afgelopen jaren is de werkdruk aanzienlijk toegenomen. Het volgen van groepsnascholing op locatie wordt hierdoor steeds moeilijker in te plannen. Bovendien zijn er naast de kosten voor een dergelijke nascholing ook nog eens de kosten die u maakt voor vervanging. Met een abonnement op CME-Online kunt u via internet nascholen en heeft u 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot een ruim en gevarieerd pakket aan cursussen die u in uw eigen tempo kunt volgen. U kunt dit overal doen, thuis, op het werk of onderweg, op uw eigen PC, laptop en zelfs op de tablet. Met de nascholing van CME-Online komt u heel voordelig en gemakkelijk aan uw accreditatiepunten.

Geaccrediteerd voor de arts voor verstandelijk gehandicapten

Alle cursussen in dit abonnement zijn geaccrediteerd door Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) voor huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en artsen voor verstandelijk gehandicapten. Het aantal nascholingsuren staat in het cursusoverzicht bij iedere cursus vermeld. Het aantal nascholingsuren komt overeen met het aantal accreditatiepunten.

Abonnement voor de arts voor verstandelijk gehandicapten

In het abonnement voor de ‘Arts voor verstandelijk gehandicapten' vindt u twee tabbladen: het tabblad ‘Huisartsen' en een tabblad ‘Ouderengeneeskunde'. Onder deze tabbladen vindt u het cursuspakket van - respectievelijk - de huisarts en de specialist ouderengeneeskunde. Deze cursussen zijn in beginsel ontwikkeld voor deze beroepsgroepen en sluiten daardoor zoveel mogelijk aan bij de praktijksituatie van deze beide groepen. De cursussen zijn dus niet speciaal voor de arts voor verstandelijk gehandicapten geschreven. U zult daarom bij het volgen van de cursussen het een en ander moeten vertalen naar uw eigen praktijksituatie.

Het cursusmateriaal is ontwikkeld in samenwerking met ter zake kundige auteurs. De auteurs van de cursussen zijn niet alleen inhoudelijk op de hoogte maar ook vertrouwd met de praktijk. Het cursusmateriaal wordt jaar in jaar uit actueel gehouden en voortdurend uitgebreid.

Een aantal cursussen vindt u zowel onder het tabblad ‘Huisartsen' en het tabblad ‘Ouderengeneeskunde'. U kunt door het volgen van deze - identieke - cursussen maar één maal accreditatiepunten behalen.

Met het abonnement kunt u met het cursusaanbod 25 accreditatiepunten per abonnementsjaar behalen. Een abonnement kost € 699,- per jaar.

Meer informatie over abonneren

E-WISE Nederland

CME-Online is een product van E-WISE Nederland. Met ruim 50.000 cursisten en 500.000 gevolgde cursussen is E-WISE Nederland specialist en marktleider in online geaccrediteerde nascholingsproducten. 

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

maandag 08:30–17:00
dinsdag 08:30–17:00
woensdag 08:30–17:00
donderdag 08:30–17:00
vrijdag 08:30–17:00